Utbildning Fransstylist


Fransstylist -Ditt nya yrke!

Fransförlängning har på kort tid blivit en av de populäraste skönhetsbehandlingarna. Efterfrågan på duktiga fransstylister är hög! Som utbildad fransstylist finns det goda möjligheter att snabbt få en stor kundkrets. Du kommer dessutom få ett trevligt arbete i en avkopplande atmosfär. Jag, Hanna, är fransstylistlärare och driver fransstylistskolan och salongen Luxurious Lashes Lash Lounge i Göteborg.

cibtac

Luxurious Lashes är Sveriges ledande varumärke inom fransförlängning. Vår fransstylistutbildning är en yrkesutbildning vilken gör dig till certifierad fransstylist. Vi utbildar dig på en säker teknik för fransförlängning och ger dig tillgång till professionella produkter i vår webshop. Luxurious Lashes är Sveriges första fransstylistskola som är Cibtac och ISO 9001 certifierad. Certifieringarna kvalitetssäkrar inte bara skolan utan hela bolaget, in i minst detalj. Luxurious Lashes Lash Lounges är salonger som erbjuder fransstylistutbildning och professionell behandling av certifierade lärare och fransstylister.

Jag ser fram emot att träffa dig på någon av mina utbildningar i Göteborg!

Utbilda dig till fransstylist!ÖgonfransförlängningFransförlängning är effektfullt!

Nya grundutbildningen 2 dagar – LL Volume Lash Stylist

Den nya grundutbildningen är på två dagar och omfattar utbildning i Volume Lashes och Härdplastutbildning. Enligt Arbetsmiljölagen är härdplastutbildning och en läkarundersökning ett krav för att få arbeta som professionell fransstylist. Jag tar in upp till sex elever per utbildningstillfälle. Den första utbildningsdagen går jag igenom teori och vi övar praktiskt att sätta fransknippen på en svamp. Den andra utbildningsdagen inleds med härdplastutbildning och därefter är det praktisk övning på modell.

Efter utbildningshelgen skall du inom 12 veckor göra 10 fulla övningsset samt 2 påfyllningar som du skall redovisa med före- och efterbilder. Under dina övningsset kommer du snabbt märka att du blir allt snabbare samt hittar rutiner och struktur i ditt arbete.

När du redovisat dina övningsset och fått godkänt på dessa skall du göra ett teoretiskt slutprov på det du lärt dig om Luxurious Lashes tekniker, metoder och produkter. När du fått godkänt på provet är du Internationellt Certifierad Fransstylist!

Fransstylistutbildning

Dag 1

– Teori

– Demonstration plockteknik

– Praktisk övning plockteknik

Dag 2

– Härdplastutbildning

– Repetition Dag 1

– Praktisk övning på modell

Efter utbildningshelgen

– Praktiskt slutprov: 10 nyset samt 2 påfyllningar.

– Teoretiskt slutprov online

– Internationellt certifierad fransstylist!

Kurspris inkl. startkit

18500 kr exkl. moms

( 23125 kr inkl. moms )

I kurspriset ingår kursmaterial, fika och mentorskap samt ett startkit till ett värde av 6000 kr exkl. moms (7500 kr inkl. moms). Luxurious Lashes professionella startkit gör att du kan jobba med proffsigt kundanpassade appliceringar från dag 1.

Aktuella kursdatum

GÖTEBORG2019
12-13januari
26-27januari
2-3februari
23-24februari
16-17mars
6-7april
27-28april
18-19maj
8-9juni
29-30juni

Betalningsalternativ

Betala med Swish

Ni kan betala kursavgiften med Swish. Betalningen skall ske innan kurstillfället.

Betala med Faktura

Ni kan betala kursavgiften med faktura efter godkänd kreditprövning.

Delbetala med Svea Ekonomi

Genom Svea Ekonomi AB har du som privatperson möjlighet att betala kursavgiften genom delbetalning i upp till 24 månader räntefritt (Uppläggningsavgift och aviseringsavgifter tillkommer*). Välj betalsätt i anmälningsformuläret. När du skickar in din kursanmälan gör vi en sedvanlig kreditprövning innan vi bekräftar kursplatsen. Om du inte blir godkänd erbjuder vi dig andra betalningsalternativ. Blir du godkänd läggs ditt köputrymme upp på ett konto hos Svea Ekonomi AB. Du kan när som helst välja att slutbetala hela summan utan extra kostnad.

* Uppläggningsavgift: Vid 3 månaders delbetalning 95kr, vid 6 månaders delbetalning 195kr, vid 12 månaders delbetalning 295kr, vid 24 månaders delbetalning 495 kr. Aviseringsavgift 29kr/faktura.

Delbetala med Svea Ekonomi ABAnmälan

Välkommen med din anmälan till vår fransstylistutbildning! Fyll i formuläret nedan och klicka på Skicka. Var noga med att fylla i alla fält ordentligt då det annars inte är möjligt att skicka in det till oss.

Observera att din anmälan är bindande. Efter mottagande av bekräftelse från oss är du garanterad plats vid önskat datum.

Vi ser fram emot att göra DIG till – Certifierad Fransstylist!

Fill out my online form.
Online contact and registration forms from Wufoo.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta mig!